Voorstelling

Wie we zijn & wat we doen

Voor hij in september 2009 zijn eigen zaak oprichtte, had Bjorn Dhont al verschillende jaren ervaring op het gebied van sanitair en centrale verwarming. Zowel de aansluiting van sanitair als het onderhoud en de installatie van stookolie- en gasketels en andere verwarmingsystemen worden nauwkeurig en professioneel uitgevoerd.

Toen Bjorn als zelfstandige aan de slag ging in zijn zaak Dhont Bjorn Cv & Sanitair kon hij rekenen op zowel het Cedecol-attest als een cerga erkenning als professionele gasketel-installateur. Of het nu om mazout- of gasketels gaat, onderhoud, installatie of reparatie: u kunt er zeker van zijn dat Bjorn zijn zaak door en door kent!
Bovendien is Bjorn ook een erkend aannemer, wat inhoudt dat u geniet van het verlaagde btw-tarief en aanspraak kan doen op verschillende voordeelformules van de Vlaamse Overheid.

We werken voornamelijk voor particulieren in nieuwbouw, renovatie of verbouwingen, en dat in een straal van ongeveer 30 km rond Hever. Voor de installatie van nieuwe sanitaire toestellen werken we voornamelijk met het merk Buderus en Junkers, maar we hebben ook een ruime ervaring met andere merken. We zetten nog even onze diensten op een rij:

  • Stookolie- en gasketels
  • Sanitaire toestellen
  • Zonneboilers
  • Warmtepompen
  • Totaalrenovatie van badkamers
  • Depannage

Wilt u graag een beroep doen op een van onze diensten? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons uw gegevens door via het formulier op de contactpagina! We komen binnen de week bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en een prijsofferte op te stellen.

Hebt u dringend nood aan een vakman voor uw centrale verwarming of sanitair? Voor depannages kunt u ons steeds telefonisch bereiken, we komen binnen de 24 uur bij u langs en helpen u uit de nood!