A- A A+

Bjorn Dhont, een vakman op vlak van sanitair en centrale verwarming

In 2009 ging Bjorn Dhont als zelfstandig zaakvoerder aan de slag na een jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en centrale verwarming.

U kunt hier als klant terecht voor de aansluiting van uw sanitair, het onderhoud en de installatie van stookolie- en gasketels en andere verwarmingssystemen, het plaatsen van zonneboilers, de totaalrenovatie van badkamers tot herstellingswerken.
Dhont Bjorn Cv & Sanitair werkt voornamelijk voor particulieren in nieuwbouw, renovatie of verbouwingen in een straal van ongeveer 30 km rond Hever. Voor de installatie van nieuwe sanitaire toestellen wordt voornamelijk geopteerd voor de merken Buderus en Junkers, maar ook de installatie van andere producten gebeurt met kennis van zaken.
Het bedrijf beschikt over een Cedecol-attest en een cerga erkenning als professionele gasketel-installateur. Of het nu om mazout- of gasketels gaat, onderhoud, installatie of een herstelling: bij Bjorn Dhont bent u zeker van 100% kwaliteitswerk.
Aangezien hij een erkend aannemer is geniet u bij werken van het verlaagde BTW-tarief en kunt u aanspraak doen op verschillende voordeelformules van de Vlaamse Overheid.

Wilt u graag een beroep doen op het vakmanschap van Bjorn Dhont? Neem dan telefonisch contact op of stuur uw gegevens door via het contactformulier en maak een afspraak voor een plaatsbezoek of het uitwerken van een gedetailleerde offerte.
Heeft u een dringende interventie nodig voor uw centrale verwarming of sanitair? Voor depannages kunt u Bjorn Dhont altijd telefonisch bereiken. Binnen de 24 uur bent u uit de nood geholpen!

Bjorn Dhont
  • Bieststraat 193
  • 3191 HeverBelgië
  • Gsm: 0474 26 31 25
  • info@dhontbjorn.be
  • BTW BE0649 942 956
Back to Top